Сир, пончики, тимчасовий театр. Якщо вихідний застав у Львові, Києві чи Тернополі

рожева валіза

Золота осінь — хороший час для активних вихідних.

Фото: unsplash

Якщо доля закинула на вихідні в інше місто, це гарна нагода побачити щось нове. Вибрали дуже суб’єктивні події та локації для відвідин 20 жовтня.

Куди піти, якщо застали неділю у Києві 

У столиці подій багато і ще трішки, але, якщо ви з Волині – то хоч у неділю не грішіть і підіть скуштувати світязькі пончики. Вам не почулося: у Києві, в арткафе «Авангарден», з 11:00 буде дегустація «волинської легенди», як її називають самі ж організатори. А ще тут у цей день буде благодійний фотопроєкт за донат. 

Локація: вул. Січових Стрільців 23а.

Деталі на інстаграм сторінці спільноти.

Куди піти, якщо застали неділю у Львові 

У вихідних у Львівському палаці мистецтв буде фестиваль сиру та вина. Тут святкуватимуть день сирника, будуть дегустації, виступи кавер-гуртів. Квитки коштують від 200 гривень. 

Локація: Коперника, 17. 

Деталі фестивалю. 

Але якщо маєте більше часу та натхнення, радимо відвідати новостворений музей Володимира Патика, що на вулиці. 

Тут зібрано понад сотня робіт художника-модерніста Володимира Патика — видатного представника львівської школи живопису, дослідника історії та етнології.

Локація: Матейка, 4. 

Деталі на інстаграм-сторінці музею.  

Куди піти, якщо застали неділю у Тернополі 

Якщо доля закинула вас до файного міста, то проведіть тут вечір у компанії Тернопільського тимчасового театру. Тут ставлять пластично-поетичну виставу «Ми – цілі». В основі постановки режисера Олега Тучапського твори авторів Розстріляного Відродження та сучасних поетів і поеток. Таким чином режисер проводить паралель між сьогоденням та подіями сторічної давнини.

Локація: Коперника, 4.

Квитки та деталі тут.

А якщо ви у ці вихідні в Луцьку, то приходьте на свято гарбуза до Луцького звіринцю у центральному парку і не тільки. Повна афіша заходів до вашої уваги.

misto.media Підписуйся на misto.media в інстаграмі, фейсбуці та телеграмі

також читайте